021 63 83 66 nacelnik@sutivan.hr

Savjetovanje o prijedlogu Odluke o privremenoj zabrani izvođenja građevinskih radova tijekom turističke sezone na području Općine Sutivan za 2022. Godinu

Nositelj izrade akta: Jedinstveni upravni odjel Općine Sutivan
Naziv akta: Odluka o privremenoj zabrani izvođenja građevinskih radova tijekom turističke sezone na području Općine Sutivan za 2022. Godinu.                                         
Početak savjetovanja: 22. studeni 2021.godine
Završetak savjetovanja: 22. prosinca 2021.godine

Na temelju članka 11. Zakona o pravu na pristup informacijama (NN broj 25/13, 85/15) Općina Sutivan  započinje postupak Savjetovanja sa zainteresiranom javnošću o Nacrtu prijedloga Odluke o privremenoj zabrani izvođenja građevinskih radova tijekom turističke sezone na području Općine Sutivan za 2022. godinu.Savjetovanje o prijedlogu Odluke o privremenoj zabrani izvođenja građevinskih radova tijekom turističke sezone na području Općine Sutivan otvoreno je 30 dana, odnosno do 22. prosinca 2021. godine.

Svoje prijedloge i sugestije vezane uz ovaj prijedlog Odluke  možete poslati putem e-maila na adresu: procelnica@sutivan.hr  ispunjavajući Obrazac za sudjelovanje u savjetovanju o nacrtu prijedloga općeg akta.

Po isteku roka za dostavu mišljenja i prijedloga, nadležno upravno tijelo izradit će i objaviti na internetskoj stranici Općine Sutivan Izvješće o savjetovanju s javnošću.