021 63 83 66 nacelnik@sutivan.hr

Tradicionalna godišnja turistička priredba “Dani hrvatskog turizma” je sinoćnom podjelom nagrada i priznanja najboljim pojedincima, tvrtkama i destinacijama u gradu Hvaru okrunila još jednu dobru turističku sezonu a posebno zadovoljstvo pripada našemu malome Sutivanu koji je u kategoriji najuspješnije autentične primorske destinacije “Malo misto” odnio prvu nagradu.

Za ovu turističku kategoriju prijavilo se sedamdeset destinacija, nakon pregledavanja prijavne dokumentacije odabrano ih je dvadeset koje su imale dodatno izlaganje svojih posebitosti te temeljem jako dobre prezentacije održane u Karlovcu izabrani smo u top tri. Komisija koja je došla u inspekciju navedenog prezentiranog materijala je potvrdila sve naše prednosti te smo u konkurenciji grada Visa i Općine Betina osvojili prvo mjesto. Prirodne ljepote, iznimno duga obalna linija s velikim brojem plaža koje su komunalno opremljene, bogata povijesna baština, velika ponuda visokokvalitetnog turističkog smještaja, bogata kulturno sportska ljetna shema, ljudski potencijali i još mnogo toga su uz neizostavni veliki rad pridonijeli da se Sutivan okitio ovom prestižnom nagradom koja pokazuje trendove rasta kvalitete svih oblika turizma u skladu s očuvanjem tradicionalne baštine.

Foto: Jakov Prkić

https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/biznis/clanak/id/571730/zagora-proglasenanbspnajboljom-destinacijom-za-odmor-nagradu-dobio-i-splitski-vozac-autobusa