021 63 83 66 nacelnik@sutivan.hr

Danas je župan Splitsko-dalmatinske županije Blaženko Boban  došao u obilazak gradilišta po nama najljepšeg projekta dječjeg vrtića u Županiji kao i u posjet područnoj osnovnoj školi za koju je u tijeku izrada plana rekonstrukcije i proširenja u prostore koje je do sada koristio Dječji vrtić Sutivan.

Uz predsjednika OV Sutivana Bartula Lukšića nazočna je bila i ravnateljica OŠ Supetar Dubravka Menjak koja je Župana provela kroz područnu školu Sutivan i zajedno ga sa načelnikom Rankom Blaževićem upoznala sa idejnim projektom rekonstrukcije. Novi projekt uređenja PŠ Sutivan je u izradi te će se po ishođenju dozvola i osiguranju potrebnih sredstava pristupiti radovima. Podsjećamo da se prije početka nove školske godine DV Sutivan seli u nove prostore.

Župan je obišao i radove u parteru općinske zgrade na Trgu dr. Franje Tuđmana i pohvalio projekte Općine Sutivan te obećao podršku daljnjem razvoju socijalnih, društvenih i infrastrukturnih projekata za koje je SDŽ i u proteklom razdoblju izdvajala značajna sredstva.

Županu se zahvaljujemo na posjeti te se veselimo zajedničkoj realizaciji ovih kao i budućih projekata koje planiramo provesti u Općini Sutivan.