021 63 83 66 nacelnik@sutivan.hr

Održan je 6. humanitarni božićni sajam ˝Brač za Božić uz pupoljke˝.
Hvala BFD Ciciljone, klapi Turanj, djeci i tetama dječjeg vrtića ˝Sutivan˝ na predivnoj izvedbi predstave, klapi Partenca što su nam se sami javili i uveličali sajam, klapi Kampanel, grupi Trio Dalmacija, našoj voditeljici Mislavi, toncu Alenu Dimiću, Studio Gabrić, Luki Mladiniću, Frani Kučiću…
Hvala svim sponzorima na donacijama bilo u robi, bilo financijskim.
Hvala komunalnoj trupi iz Općine Sutivan i Petru, Tončici, Silviji, Mati, Radmili, Tanji, Ani, Mihaeli, Nikolini, teta Josipi, teta Lidiji Ivanović, Katarini, Josipi i Branki bez kojih bi sajam bilo nemoguće organizirati od samog početka do kraja.
Nadamo se da će iduće godine i ostali se priključiti i pomoći, u ovakvim akcijama svaka je ruka dobrodošla – pogotovo od mještana koji su domaćini ovakve velike humanitarne akcije.Bilo bi lijepo da se izmjenjujemo na radnim pozicijama pa da svi stignemo uživati i osjećati se korisno.
Hvala svima na predivnim radovima, krasnim kolačima, svim izlagačima i prodavačima, svima koji su satima sjedili i prodavali iako nam nije bilo baš toplo.
Na kraju hvala svima koji su posjetili sajam, posebno svima koji su sjeli u auto i došli u Sutivan da bi podržali ovu akciju.

Izvor: TZO Sutivan