021 63 83 66 nacelnik@sutivan.hr

INFORMACIJA O NABAVI UDŽBENIKA I RADNIH BILJEŽNICA ZA POLAZNIKE OSNOVNE ŠKOLE SUPETAR (i PODRUČNA ŠKOLA SUTIVAN):
Za sve polaznike Osnovne škole Supetar (uključujući polaznike područne škole Sutivan) osigurati će se besplatni udžbenici i radne bilježnice!
Splitsko-dalmatinska županija nabaviti će sve udžbenike. Udžbenici će učenike dočekati na školskim klupama, a roditelji/skrbnici će pri preuzimanju potpisati izjavu kojom se obvezuju te udžbenike po završetku školske godine vratiti u školu.
Općina Sutivan je Proračunom za 2018. godinu osigurala sredstva za nabavu radnih bilježnica za sve učenike . U suradnji s Osnovnom školom Supetar utvrdili smo konačni popis svih potrebnih radnih bilježnica po razredima i pokrenuli postupak nabave tako da očekujemo da ćemo do konca kolovoza dobiti odvojene pakete s kompletima radnih bilježnica za sve učenike pojedinačno. O datumu i načinu preuzimanja ćemo vas dodatno i pravovremeno izvijestiti na mrežnim stranicama Općine Sutivan www.sutivan
.hr . Radne bilježnice se, naravno, neće vraćati nakon završetka školske godine.
Naglašavamo da nije predviđeno nikakvo plaćanje u vidu subvencija, refundacija, bonova i slično, nego isključivo isporuka udžbenika i radnih bilježnica pa molim roditelje da ne kupuju udžbenike i radne bilježnice jer povrat na taj način utrošenih sredstava nije moguć.