021 63 83 66 nacelnik@sutivan.hr

Obavještavamo Vas kako će se 28.02.2017. sa početkom u 11sati održati press konferencija u organizaciji TZ SDŽ u hotelu Park u Splitu.

S ponosom Vam predstavljamo ˝Uvati vitar 2017.˝, veliku biciklističku utrku XCM & XCP formata sa startom i završetkom u Sutivanu na otoku Braču.
Ove godine pripremamo veliko biciklističko natjecanje (XCM & XCP, UCI C3) sa početkom i završetkom u Sutivanu koje prolazi preko grada Supetra, Postira, Nerežišća i Milne.

Nastavno na promociju projekta Bike friendly Sutivan u ljeto 2015. koja je prošla i više nego uspješno i koju je svečano otvorio g.Joško Stella, direktor TZ Splitsko-dalmatinske županije čiju veliku podršku imamo i danas projekt BFS raste uzlaznom putanjom.

Biciklistička utrka ˝Uvati vitar 2016.˝ u proljeće 2016. je bila održana u suradnji sa Biciklističkim savezom Splitsko-dalmatinske županije i Biciklističkim klubom Spalatum.

Utrka je bila svrstana u kategoriju Kupa Hrvatske što nam je bilo veliko priznanje i dalo je na važnosti, kako nama tako i samim natjecateljima i sponzorima.

Lani smo najavili kao mogućnost koja nam se ukazala, nakon uspješno odrađenog posla, pa tako ove godine utrka ˝Uvati vitar 2017.˝ osim Kupa Hrvatske spada i u kategoriju Svjetskog kupa ( UCI C3)  i samim time jedina je takve kategorije koja se održava u našoj županiji.

Nadamo se da ćete prepoznati naš trud,  u poticanju razvoja Sutivana kao sportsko-turističke destinacije, pristupanju samom projektu i činjenici da je naš rad i trud prepoznat kod mnogih utjecajnih ličnosti u svijetu biciklizma koji će i ove godine biti dio utrke ˝Uvati vitar˝.

Link staze: https://www.relive.cc/view/867472554?r=ride

Budite slobodni podijeliti ispod priloženu fotografiju na svojim stranicama, svojim gostima i slično.

Web stranica utrke je u izradi i u narednim danima će biti otvorena i do same utrke popunjena informacijama koje budu dogovorene.

Do tada sve informacije se nalaze na:

https://www.facebook.com/events/1869069783322291/